Dosare

     Pentru a veni în sprijinul justiţiabililor, al avocaţilor, consilierilor juridici şi al altor persoane interesate, oferindu-le informaţii detaliate despre procesele aflate pe rolul instanţelor din circumscripţia sa, Curtea de Apel Cluj lansează serviciile Info dosar şi Fişă dosar. Căutând după numărul de dosar, la un computer conectat la internet, veţi obţine informaţii legate de traseul dosarului (toate instanţele la care a fost înregistrat dosarul), data înregistrării, obiectul, stadiul procesual, termenele de judecată şi dispoziţiile instanţelor la fiecare dintre acestea, detaliat pentru fiecare instanţă. Prin autentificarea cu o parolă de acces, pusă exclusiv la dispoziţia părţilor, se pot vizualiza în integralitatea lor şi unele documente din dosarul selectat.
     Serviciul Info dosar furnizează o listă pe instanţe cu dosarele căutate, urmând ca prin selectarea dosarului de la instanţa dorită să se afişeze informaţiile prezentate mai sus. După selectare, prin apăsarea butonului Vizualizare Documente de la secţiunea documente la dosar şi autentificarea cu parolă (Procedură solicitare parolă şi formular cerere comunicare parolă), puteţi să vizualizaţi unele documente de la dosar(încheieri de sedinţă, alte hotărâri, documente depuse de părţi s.a.).
     Serviciul Fişă dosar furnizează un raport care conţine toate instanţele din raza Curţii de Apel Cluj la care a fost înregistrat dosarul şi detaliat pe fiecare instanţă informaţiile prezentate mai sus.

                                                Info dosar                              Fişă dosar

     Prin accesarea link-urilor de mai sus se pot obţine informaţii despre dosarele înregistrate la toate instanţele din raza curţii: Curtea de Apel Cluj, Tribunalul Cluj, Tribunalul specializat Cluj, Judecătoria Cluj-Napoca, Judecătoria Dej, Judecătoria Gherla, Judecătoria Turda, Judecătoria Huedin, Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Judecătoria Bistriţa, Judecătoria Năsăud, Judecătoria Beclean, Tribunalul Maramureş, Judecătoria Baia-Mare, Judecătoria Dragomireşti, Judecătoria Sighetu Marmaţiei, Judecătoria Târgul Lăpuş, Judecătoria Vişeu de Sus, Tribunalul Sălaj, Judecătoria Zalău, Judecătoria Şimleu Silvaniei, Judecătoria Jibou.

     Puteţi afla informaţii despre dosare şi dacă nu aveţi acces la internet. Sunaţi de pe telefonul fix sau mobil la numărul 0264207975 şi accesaţi serviciul Call Center al Curţii de Apel Cluj, serviciu disponibil 24 ore/zi 7 zile pe săptămână.  Pentru a accesa informaţii despre un anumit dosar, după ce aţi sunat, apăsaţi tasta 1 urmată de tasta 2 şi numărul de dosar aşa cum sunt indicaţiile din informarea de mai sus sau din materialul Prezentare video serviciu Call Center.

     Pentru întrebări, observaţii şi sugestii puteţi trimite un mail la adresa web.cacj@just.ro

 
 
© 2008 Curtea de Apel Cluj